Annonce:

18-årig får konfiskeret AMG på falske plader – kørte 200 km/t i 60-zone

Onsdag blev en nu 18-årig mand ved retten i Holstebro dømt for at givet sin Mercedes-AMG alt for meget gas i en 60-zone.

Han havde ikke kørekort, dækkene var slidt ned og der bilen – en sort Mercedes-AMG – var udstyret med falske nummerplader, da en 17-årig mand fra Thisted Kommune en fredag aften i oktober sidste år kørte en sig en tur.  En tur der nu koster ham 60 dages fængsel, frakendelse af førerretten i tre år, bilen og en bøde.

Uheldigvis for ham var politiet nemlig også til stede på den landevejs-strækning med 60 km/t-begrænsning, hvor han valgte at skyde Mercedesen af med over 200 km/t. Undervejs fulgte en politipatrulje efter Mercedesen. Men man måtte opgive jagten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forældrene afleverede synderen
Ydermere viste bilen sig svær at spore, da den var udstyret med falske nummerplader, som den dengang 17-årige mand havde købt på nettet. Det skriver Nordjyske. Der er formentlig tale om de såkaldte ‘show plates’

Den unge mands forældre troppede dog efterfølgende op med ham på politistationen. Og det er altså på den baggrund, at der i går kunne falde dom i sagen. Det viste sig i øvrigt hurtigt, at selvom den dengang 17-årig stod som den reelle ejer af bilen, var den hverken indregistreret eller forsikret.

Konkret lyder dommen på 60 dages fængsel, hvor af de 20 skal afsones. Derudover mister den 18-årige retten til at tage kørekort i tre år, ligesom han må vinke farvel til bilen. De andre færdselsforseelser koster ham en bøde på 5.500 kr. Dommen er dog ikke endelig, da han har udbedt sig betænkningstid i forhold en eventuel anke.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler