Annonce:

Virkelighedens ‘Afskylige snemand’ er en Skoda med 492 hk

Der findes mange måder at gøre en Skoda hurtigere på – én af de nyere løsninger er at lægge en 2,5-liters Audi-rækkefemmer mellem forhjulene.

Skoda Yeti kan mange ting. Men én ting er sikkert – du finder den ikke på nogen liste over biler med nævneværdigt mange hestekræfter. Faktisk havde bilen – som var i produktion fra 2009 til 2017 – bare 160 hk, når det gik vildest for sig i en 1.8-liters turbo-benziner.

Men… det kan man jo lave om på. Det har en engelsk Yeti-ejer gjort. Løsningen blev en 2,5-liters rækkefemmer fra Audi med turbo. Ja, den samme som mærket bruger i både RS3 og TT RS. Fra fabrikken har den motor allerede 340 hestekræfter. Men heller ikke end en fordobling af selv den mest potente Yeti-variant har været nok.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Ung bilist dømt for vanvidskørsel – får leaset bil konfiskeret

Faktisk er ydelsen endt på hele 492 hestekræfter. Det er 42 hestekræfter mere end selv den nuværende Audi RS4 kan prale af. Modsat RS4’eren ser Yeti’en dog forsat meget fredelig ud. Med andre ord har vi her en ægte sleeper. Alt over motorrummet er mere eller mindre ‘standard’. Altså bortset lige fra Audi S3-fælgene, en duplex-udstødning og en tydelig sænkning.

I kabinen er meget Audi S- og RS-grej ført med over. Men arbejdet er ikke gjort færdig. Det kræver i den grad noget finish. Lyder det alligevel interessant? Så kommer du desværre for sent. Bilen er lige blevet solgt på eBay for 26.000 britiske pund svarende til 227.000 danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler