Annonce:

Tror på Magnussen-succes: “Han ender på podiet”

Det er absolut ikke kun herhjemme, at vi har klaphatten på, over at Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1. I udlandet tror de også på ham.

Kevin Magnussen kommer på podiet i løbet af 2022-sæsonen. Det mener i hvert fald Formel 1-vært Lawrence Barretto. Faktisk er han ikke i tvivl, om at hvert hold som minium én gang i løbet af sæsonen ender på podiet.

Helt så skråsikker er Barettos kollega, Will Buxton, dog ikke. Men heller ikke han vil udelukke succes for Haas, Kevin Magnussen og teamkollegaen Mick Schumacher. Holdet kommer i alle tilfælde til at klare sig bedre end sidste sæsons rædsler, hvor Haas som det eneste hold i Formel 1-feltet absolut ingen point fik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Haas scorer point i de første fire løb, lyder det fra Buxton i en udtalelse på F1.com.

Også hos tyske Auto Motor und Sport tror, at der er fart nok til point i

– Dette er bilen, som Magnussen og Schumacher kan komme i pointene med. Medmindre defekt-djævlen slår igen, siger tyskerne.

Der er dog også dem, som ser Haas få endnu en tur bagerst i feltet. Blandt dem er den tidligere Formel 1-kører og nuværende ekspert hos Sky Sports Anthony Davidson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Baseret på testen og det, jeg har set på tiderne og på banen – måden, bilerne opfører sig på – er Haas og Williams formentligt desværre i den bageste del af feltet

Foto: Haas F1

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler