Annonce:

Fyret Mazepin: Føler mig ignoreret

Nikita Mazepin, som lørdag formiddag mistede sit Formel 1-sæde, reagerer nu på sin fyring. Han er føler sig ignoreret. 

Lørdag ophævede det amerikanske Formel 1-hold Haas F1 både kontrakten med sin russiske hovedsponsor og den ene af sine kørere – den ligeledes russiske Nikita Mazepin. Fyringen kommer som reaktion på Ruslands invasion af Ukraine.

Krigen har allerede ført til flere internationale sanktioner rettet mod Rusland og altså også i motorsportens verden. Men fyringen er ikke berettiget. I hvert fald ikke hvis man spørger Nikita Mazepin selv, som på sine sociale medier nu reagerer på fyringen fra Formel 1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Kære fans og følgere. Jeg er meget skuffet over at høre, at min Formel 1-kontrakt er blevet ophævet, lyder det indledningsvist.

Herefter fortsætter Mazepin med at sige, at han har forståelse for Haas’ situation, men samtidig føler han, at team har ignoreret, at han er villig til at acceptere kravet fra det internationale motorsportsforbund (FIA), om at russiske og hviderussiske kørere skal deltage i motorsport under neutralt flag.

Selv siger Mazepin, at han har mere at sige om fyringen. Bare ikke lige nu. Omvendt kan heller ikke sige, at Mazepin – udover pengene fra den nu tidligere hovedsponsor Uralkali – har været nogen succes for Haas. Mazepins bedste resultat var en 14. plads i Aserbajdsjans grand prix sidste år. 2021 blev altså Mazepins første og foreløbig eneste sæson i Formel 1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler