Annonce:

Honda sender særlig julegave til syge børn

Hospitaler kan være en skræmmende oplevelse for de mindste størrelser, så Honda sender bilen Shogo ind på børneafdelinger for at gøre livet bare lidt lettere.

Hospitaler kan være et skræmmende sted både for børn og voksne. Men Honda har fundet en måde at hospitalslivet bare lidt lettere. Mød Shogo, en elbil, der er i stand til at erstatte den kedelige kørestol.

Children’s Health Orange County i Californien har allerede taget en Shogo i brug.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er kun ét sæde i den lille bil, og du skal trykke på knapper på rattet for at starte eller stoppe den. Tophastigheden er begrænset til 8 km/t, men forældre eller hospitalspersonale kan sætte hastigheden yderligere ned med en fjernbetjning.

Bortset fra det kører Shogo rundt med udstyr til intravenøse injektioner, ligesom den har monteringspunkter til andre medicinske apparater. Der er endda en helt særlig plads til den unge chaufførs yndlingslegetøj, som selvfølgelig skal med på køreturen.

 

niche til den lille patients legetøj, der skal opbevares i under turen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler