Annonce:

Myndigheder knuste bedstemors Camry – den holdt lovligt parkeret

Selvom bilen holdt lovligt parkeret, og afgiften var betalt, har australske myndigheder knust en bedstemors Toyota Camry. 

En sag om en knust Toyota Camry har rejst en massiv kritik af myndighederne i Australien.

Og nu indrømmer myndigheden, at man måske har handlet forhastet, da kvinden, Wendy Tucker, fik beslaglagt og knust sin bil, som ellers stod lovligt parkeret i nærheden af datterens hus.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge Dailymail har Wendy Tucker selv forklaret, at hun parkerede bilen, lige før Australien gik ind i en otte uger lang lockdown i forbindelse med coronapandemiens hærgen.

I de otte uger rørte Tucker ikke ved bilen. Det gjorde myndighederne til gengæld. Faktisk blev bilen både beslaglagt og senere knust. Og det uden at ejeren fik besked. Det er i hvert fald sådan Wendy Tucker udlægger sagen.

Brev kom for sent
Hvad der gør det hele mere underligt er, at bilen både var parkeret lovligt og indregisteret efter reglerne. Afgiftsbetalingen dækker nemlig helt frem til november måned 2021.

Men det var først, da Wendy Tuckers svigersøn gjorde hende opmærksom på, at bilen ikke stod, hvor den plejede, at hun blev mistænksom.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Dømt svindler sagsøger politiet: “De knuste min Ferrari”

Først da hun ringede til politiet for at melde bilen stjålet, gik sandheden op for hende. Først to dage efter det fik Wendy Tucker et brev om, at hendes Toyota var blevet beslaglagt, og at den ville blive knust, hvis hun ikke hentede den.

Men der var det altså for sent.

Myndigheder: Vi advarede om det
Selv siger den ansvarlige myndighed, at både før og inden beslaglæggelsen, som skete tilbage i august, advarede ejeren. Blandt andet ved at sætte en advarende seddel på bilen.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

At en bil står ‘forladt i længere tid’ er i Australien nemlig også grund nok til en beslaglæggelse.

Efter kritikken fortæller myndighederne dog, at man har talt med Wendy Tucker, for – som det hedder – at finde ‘en rimelig løsning’ på sagen.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler