Reklame:

45-årig dømt for fuskerkørsel – får bøde på 145.000 kr.

En 45-årig mand har nu fået rettens ord for, at han fuskede, da han som vognmand kørte for fremmed regning. 

Tungvognscenter Syd, der hører under Sydøstjyllands Politi, kunne 22. maj 2022 slå til mod en 45-årige vognmandsvirksomhed. Vognmanden havde politiet forinden indledt en efterforskning imod, fordi man havde ham mistænkt for at køre for fremmede regning.

Mere specifikt mente politiet at vognmanden havde sendt 3 lastbiler ud at køre i en periode, og efterfølgende 4 lastbiler, det selvom virksomheden kun havde tilladelse fra Færdselsstyrelsen til at køre med 2 lastbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og det har både vognmanden og politiet nu rettens ord for rigtigheden af. Noget der koster den 45-årige mand en bøde på 175.000 kr.

LÆS OGSÅ: Vred 42-årige trillede halvanden meter i lastbil – nu er han sigtet for kørsel uden førerret

Omvendt må politiet at forfølge selve virksomheden. Den er nemlig gået konkurs siden. Ifølge politiet har den 45-årige udbedt sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke af dommen.

Vognmanden er dog ikke den eneste, der er kørt ind i massive bøder på de danske veje. Det skete eksempelvis også for en bare 18-årig ung mand. Faktisk var bøde næsten lige så stor. Læs mere om den sag her.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?