3 gode råd til nye iværksættere

Dette indhold er sponsoreret

Når man kaster sig ud i livet som iværksætter og starter sin egen virksomhed, er der naturligvis fokus på kvaliteten af de varer der sælges. Men uanset hvor god en varer eller service er, så har enhver virksomhed brug for at markedsføre sig, hvis man ønsker, at den skal vokse. Det kan imidlertid være svært at skille sig ud fra de mange konkurrenter, der findes på markedet, og derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på sig selv. Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan adskille sig fra mængden, og vi vil i artiklen komme med tre gode og kreative råd til nyopstartede virksomheder.

En personlig kundeservice

En god og personlig kundeservice er noget, der betyder rigtig meget for kundernes oplevelse, når de køber et produkt. Samtidig er det hverken noget, der koster mange penge eller meget tid i opstarten af en virksomhed, hvorfor det er et oplagt sted at fokusere på at optimere kundeservicen. Noget så simpelt som at vedlægge en lille besked eller hilsen til kunden, når de bestiller en ordre kan betyde meget for kundens oplevelse af at handle i din virksomhed. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage sig tid til de små ekstra ting. Ligesom det betyder meget for kunden, at man er til rådighed, hvis der imod forventning er en fejl eller skade på varen. Med en god personlig kundeservice kan man komme langt for meget få midler.

Skab synlighed med reklameartikler 

På axonprofil.dk kan man få lavet en masse forskellige reklameartikler med logo eller navn på, og det er kun fantasien der sætter grænser. Der findes alt fra muleposer til drikkedunke, og man kan også vælge caps med logo. Der er et kæmpe udvalg af produkter, herunder reklameartikler og kontorartikler, hvor du kan få printet din virksomheds navn eller logo på. Så du kan helt sikkert finde den type reklameartikler, der giver mening for dig og din virksomhed.

Optimer hjemmesiden med SEO

I nyere tid er det blevet aldeles vigtig at være synlig på digitale søgemaskiner såsom Google. Her er SEO blevet et afgørende og uundværligt værktøj, hvis man ønsker af være synlig på søgemaskinerne. Det er nemlig vigtigt, at dine potentielle kunder bliver ledt hen til din virksomhed, og dit produkt, når de søger på søgeord, der relaterer sig til dit produkt. En del af dette sker ved at andre hjemmesider linker til din hjemmeside, og på den måde skabe troværdighed og autoritet om din hjemmeside.

Hvis andre hjemmesider “tør” linke til din hjemmeside viser det, at hjemmesiden er til at stole på overfor Google. På den måde øger du chancen for, at din hjemmeside dukker op på Google, og for at potentielle kunder bliver ledt ind på din hjemmeside fremfor konkurrenternes. 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk