3 gode grunde til at få din bil til service

3 gode grunde til at få din bil til service

Dette indhold er sponsoreret.

At få bilen til service på et autoværksted er lidt ligesom et besøg hos tandlægen. De fleste gør det, fordi de ved, at de burde, men det er ikke nødvendigvis noget, man ser frem til. Med en serviceaftale indgået med dit foretrukne autoriserede værksted, undgår du uforudsete omkostninger, og servicen af bilen kan afsløre forskellige mangler og fejl, der skal fixes, og det kunne blive dyrt uden en fast serviceaftale. Læs videre her for at få 3 gode grunde til at få bilen til service på et autoriseret værksted. 

De forskellige udgaver af serviceaftaler 

Der findes flere forskellige udgaver af serviceaftaler alt efter hvilket autoværksted du vælger, så der er helt sikkert også en til dit behov. Der findes ved nogle forhandlere flere forskellige servicepakker, som for eksempel en basis serviceaftale, en service- og reparationsaftale, samt en service- og reparationsaftale+.

Uanset hvilken serviceaftale du vælger, så betales denne til en fast månedlig ydelse, og så får du og din bil autoriseret, professionel service med de originale reservedele. Yderligere er et autoriseret værksted altid opdateret i forhold til fabrikkens forskrifter. 

Opdag problemer med bilen

Nogle af bilens fejl er nemme at opdage selv, og er noget, de fleste bilister vil opdage, når de kører rundt til dagligt, men andre fejl og mangler er sværere at få øje på. Specielt hvis du ikke er uddannet mekaniker.

Her kan en serviceaftale til bilen også være en måde at blive opmærksom på fejl, som du ikke selv havde opdaget. Det kan endda være, at det er vigtige problemer, som kan have indflydelse på din sikkerhed og daglige kørsel. Få derfor lavet en serviceaftale til din bil på et autoværksted. 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Undgå problemer ved køb eller salg

Endnu en grund til at sørge for, at bilen er up to date på serviceaftaler er, at du undgår problemer ved salg eller køb af en bil. Hvis du skal sælge din bil, er det en god idé at få den til service, da det kan hæve dens værdi. Ingen gider at købe en bil, der ikke fungerer, som den skal.

Hvis den lige har været til service, skal køber heller ikke til at bruge tid på det lige foreløbigt. Hvis du køber en bil er det på samme tid også en god idé at sikre dig, at den har været til service for nyligt, så du ikke får problemer med bilen lige efter at du har købt den. 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk