18-årig kørte 200 km/t – så røg mors bil

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Mors dyt er nu i politiets varetægt, efter hendes 18-årige søn i sidste måned blev snuppet med 200 kilometer i timen. 

En bare 18-årig mand fra Vonsild måtte en fredag nat i slutningen af oktober aflevere både bilnøgler og kørekort til Sydøstjyllands Politi.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Den 18-årige kørte på motorvejen ved Kolding, da en patrulje gerne ville tale med han. Det var den unge bilist dog ikke meget for.

– Han kørte med hastigheder over 200 km/t, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup, til Kolding Netavis.

Først omkring Haderslev kunne den 18-årige anholdes uden videre dramatik. Foruden ham sad der to andre personer i bilen. Ud over den alt for høje hastighed indikerede politiets alkometer, at den 18-årige også have fået for meget at drikke.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Alene hastigheden er dog nok til at få den 18-årige dømt for vanvidskørsel. Ud over at nu skylder sin mor en bil, kan han se frem til en fængselsstraf og en klækkelig bøde.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk