Volvo og Youtube går sammen om streaming


Nye biler er i dag rullende computere, i lige så høj grad som de er transportmidler. Snart kan nye Volvoer streame Youtube-video.

YouTube-videostreaming er på vej til alle Volvo-modeller med indbygget Google infotainment, resultatet af et forsat partnerskab mellem Volvo Cars og Google.

YouTube bliver dermed Volvos første videoplatform til download fra Google Play og flere vil følge efter.

Det skriver Volvo Danmark i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:På én betingelse – kun når…
At man som passager i en Volvo snart ville kunne se Youtube-videoer, vil dog ikke gå udover sikkerheden, fremgår det af pressemeddelsen.

Videoafspilingen vil nemlig kun kunne lade sig gøre, når bilen holder stille. Et forventeligt træk af fabrikken, som er kendt for at være besat af sikkerhed.

At give vores kunder mulighed for at se videoer, mens deres bil lades op eller når de venter på at hente deres børn fra skole, er en del af vores løfte om at gøre deres liv nemmere og bedre, udtaler Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Teknologichefen uddyber:

– Med YouTube og andre store streamingtjenester, der er på vej, kan vores kunder nyde deres ladestop i stedet for at opleve det som et irritationsmoment og dermed gøre elbil-ejerskabet en smule mere behageligt og nemmere.

Volvo Danmark oplyser, at biler – som kan afspille Youtube-videoer, også kommer med en ubegrænset dataforbindelse. Så Volvo-ejere kan altså streame lige så tosset, de vil.

I pressemeddelelsen skriver Volvo, at ordningen vil blive rullet ud løbende. Og at det præcise tidspunkt kan variere fra land til land

 

Reklame-video:


Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk