Reklame:

Volkswagen stopper produktionen af elbiler – “Færre gider købe dem”

Volkswagen-koncernen skærer nu ned på produktionen af elbiler. Det betyder fuldt stop på visse samlebånd i to uger.

I VAG-gruppen skærer mærkerne Volkswagen og Cupra nu ned på antallet af elbiler. Helt konkret stopper mærkerne samlebånd i de tyske byer Zwickau og Dresden i to uger.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Først stopper produktionen af Volkswagen ID.3 og Cupra Born på fabrikken i Zwickau indtil 16. oktober. Og pr. 1. oktober sættes også ID.3-produktionen i Dresden i stå.

Det sker de første to uger af oktober.

LÆS OGSÅ: Derfor kan lovligt gaderæs sjældent lade sig gøre i Danmark

Ifølge Bloomberg skærer VAG-koncernen ned på antalet af elbiler, fordi efterspørgslen generelt er faldende. Desuden trækker den tyske regering sin støtte til bilister, der køber nye elbiler, ved udgangen af denne måned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

At Tysklands regering trækker statsstøtten til elbiler, kan dog næppe komme bag på Volkswagen-gruppen. Allerede tilbage i juni 2022 fortalte regeringen, at man ville fjerne afgiftsrabatten på hybridbiler. Og at det samme ville ske for elbiler i år.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?