Volkswagen ombestemmer sig: ‘Vigtigt’ standard-udstyr bliver alligevel i danske biler

At købe en Volkswagen bliver nu en lidt ringere oplevelse. I hvert fald hvis det er standard-udstyr, man som køber sætter pris på.

Bestiller du en ny Volkswagen ID.4, følger der hverken en varmepumpe eller serviceaftale med i købet. I hvert fald ikke som ‘standard’. Ikke længere. Og dog.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

For sådan havde Volkswagen det lige indtil i går, fredag 3. februar. Det skriver FDM. Bilejernes selvudnævnte interesse-organ råder ellers deres medlemmer til netop at vælge elbiler med varmepumper for ‘at få den optimale rækkevidde om vinteren’.

LÆS OGSÅ: Undersøgelse slår fast – disse elbiler mister flest kilometer om vinteren

En ting, som dog forsvinder fra Volkswagen danske standardudstyr, er den fem-års serviceaftale på elbiler. Noget som ellers gjorde Volkswagens modeller attraktive i forhold til konkurrenternes. Audi Q4 samt Skoda Enyaq, der er baseret på samme teknik som ID.4, leveres dog stadig med varmepumpe til de danske kunder.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk