Annonce:

Volkswagen klar med pris på Golf R – bliver vanvittig dyr

Den sidste Volkswagen Golf R med forbrændingsmotor bliver en vanvittig dyr sag – til gengæld fås den både som stationcar og hatchback.

Besøg vores annoncør:

Volkswagen kunne løfte sløret for en dobbelt verdenspremiere, da tyskerne i juni måned viste den sidste Golf R – som vi kender den – frem for offentligheden.

Golf R – er den sidste aftapning – af en potent Golf, før modellen bliver en ren elbil, og R-modellerne samtidig bliver et selvstændigt mærke.

Den sidste Golf R er dog en hidsig omgang. Faktisk har Volkswagen aldrig før bygget en Golf med så mange hestekræfter. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vi ved endnu ikke, om bilen bliver en del af den danske importørs program. Men i Tyskland er man allerede klar med prisen.

LÆS OGSÅ: Sjælden Ford Sierra søger ny ejer – har kørt 100 kilometer

Det skriver Auto Bild.

Prisen på den nye Volkswagen Golf R begynder ved 53.795 euro for hatchback-udgaven. Mens stationcaren – eller Variant som Volkswagen siger – koster fra 55.065 euro. Det svarer til en pris der i dansk valuta spænder mellem 400.000 og 410.000 kroner. Altså før eventuel afgift.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den specielle Black Edition-model har VW prissat fra 58.440 euro. I danske kroner og øre er det 435.000 kroner. Og selvom det lyder dyrt, hvilket det da også er, er det faktisk ikke den dyreste Golf R nogensinde.

Den ‘ære’, om man vil, tilfælder en bil, som allerede er udsolgt. Med en pris på 76.410 euro svarende til 570.000 kr. uden afgifter i Danmark, er der aldrig bygget en dyrere Golf end de 333 eksemplarer af R 333. Læs mere om den bil her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler