VIDEO: Vin Diesel har en besked til Fast and Furious-fans


Ikke én eneste gang siger Vin Diesel ordet ‘family’ i en ny Instagram-video. Men han skriver det.

Instruktøren skred bare et par dage før optagelserne gik i gang. Kort efter kom det frem, at den sidste Fast and Furious har et gigantisk budget. Og nu er en ny instruktør på plads. Men vi har ikke hørt det sidste fra F&F-lejeren, hvor man efter en masse ballade nu er gået i gang med at indspille den 10. og sidste film i serien.

Det mener Vin Diesel i hvert fald ikke, at vi har. I et instagram-opslag kalder Hollywood-muskelbundet det for et mirakel, at filmen overhovedet kan lade sig gøre. Og det mener han er takket være seriens fans. Han siger det ikke i det kort klip. Men i teksten til opslaget takker Vin Diesel også den ‘familie’ af F&F-figurer, som har været med fra begyndelsen, og som nu er med til at afslutte det hele.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Når det så er sagt, skal ordet afslutningen tages med et større gran salt. Længe har der være rygter om flere spinoff-film i stil med 2019-udgivelsen Fast & Furious: Hobbs and Shaw. Lige den film skal vi dog ikke regne med en toer af.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson, der spiller Luke Hobs i både spin-off og filmserien, har for længst erklæret, at han er færdig med Fast and Furious. Primært på grund af Vin Diesel i øvrigt. De to kom allerede på kant med hinanden for flere år siden, da ‘The Rock’ kaldte Vin Diesel en tøsedreng på filmsettet.

The Rock er langt fra den eneste som har det stramt med Vin Diesel. Det har den firedobbelte F&F-instruktør Justin Lin også. Officelt forlod han instruktørstolen på grund af ‘kreative uenigheder’ med Vin Diesel. Men Lin skulle have smækket døren efter sig med ordene: ‘Den her film er ikke mit mentale helbred værd’.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk