Reklame:

VIDEO: Tesla-ejer kører ladestander ned – “Hun fortsatte bare videre”

Selvom flere vidner råber til kvinden, at hun skal stoppe, fortsætter hendes Tesla Model Y fremad. 

Et sted i USA holder der nok en Tesla Model Y og savner en mekaniker. Bevares, det er der sikkert mange Teslaer der gør.

Men årsagen til lige denne Model Y’s kommende værkstedsbesøg står soleklart. Og det i høj grad fordi det hele blev fanget på video af nogle vågne vidne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En kvinde har uden tvivl ramt – og væltet – en ladestander. Men det får hende ikke til at stoppe op. Heller ikke selvom flere vidner råbe op og forsøger at få hende til netop det.

Altså at stoppe. I stedet vælger kvinden et kort øjeblik at fortsætte fremad. Foran sig skubber hun den ladestander, som bilen kort forinden har nedlagt.

LÆS OGSÅ: DR-program afslørede fusk i synshaller – nu skal der tages billeder af alle bilsyn

Mod slutningen af videoen, som du finder længere nede i denne artikel, formår et vidne dog at forklare kvinden, hvad hun rent faktisk har gang i. Og så stopper køreturen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Hvad der sker herfra, fremgår ikke af videobeskrivelsen. Men at den tilsyneladende ældre kvinde ikke har opført sig helt normalt i trafikken, kan der ikke herske tvivl om.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?