VIDEO: Politiet jagter Corvette – så ‘forsvinder’ den

Det skal nødigt hedde sig, at politiet giver op, bare man har hestekræfter nok… Men. 


En Chevrolet Corvette C7-chauffør har bevist, at politiet kun hænger på til et vist punkt. Sådan ser det i hvert fald ud på videoen, som kan ses længere nede i denne artikel.

Nu historien sikkert længere end det korte klip, men det lykkedes i første omgang at ryste politiet af. Faktisk forsvinder Corvetten umiddelbart af syne. Sandsynligvis fordi personen bag rattet i Corvetten har held med at slukke baglygterne, lige da belysningen på motorvejen hører op.

I videoen kan man både se og høre, hvordan politibilen – hvorfra optagelsen stammer – faktisk forsøger at hænge på Corvetten. Men betjenten vælger at slippe gassen, da hans vogn langt fra er lige så potent som muskelbilen foran.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Lukket af salamander: Naboer klager stadig over godkendt motorbane

Bilen kunne godt være en Z06-udgave, og med det rette kompressorkit er det en smal sag at hive op mod 1.000 hestekræfter ud af Corvettens 6,2-liters V8’er. Men én ting glemmer personen i Corvetten dog.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Nummerpladen. Den er nemlig lige så fint belyst af det lovpligtige nummerpladelys. Så at finde frem til bilen – eller i hvert fald ejeren – burde være lige til for politiet.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk