Reklame:

Verdens fjerdestørste bilmærke er rasende – 6.800 ansatte lukker endnu en fabrik

Den nye strejke betyder, at 6.800 ansatte har nedlagt arbejdet på den eneste fabrik i verden, hvor Ram bygger deres eller populære pickup-modeller.

Konflikten har stået på i mere end en måned nu. De ansatte vil have mere i løn og fire dages arbejdsuge. Men det vil bilfabrikkerne ikke være med til.

Og nu går det igen ud over verdens fjerdestørste bilkoncern. 6.800 ansatte på Stellantis’ RAM-fabrik, Sterling Heights, i Michigan er gået hjem i protest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det betyder, at produktionen af pickupen RAM 1500 ligger helt stille. Med den nye bølgende af strejkende har en tredjedel af de arbejdere, der er organisteret i fagforeningen United Auto Workers, nedlagt arbejdet.

Strejken, der nu har lammet RAM’s samlebånd, er den anden større strejke efter Ford-ansatte nedlagde arbejdet i Kentucky tidligere på måneden.

LÆS OGSÅ: Direktør for Ford er ikke i tvivl: “Så går vi konkurs”

Tilbage står Stellantis-toppen. I en officiel udmeldingen oven på den nye strejke skriver koncernen, at man er rasende over United Auto Workers seneste træk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Stellantis-cheferne mener, at fagforeningen med sine modtræk og krav kun er med til at udvande amerikansk bilindustri og konkurrencedygtigheden. Det skriver Reuters.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?