Reklame:

Vejle-gut tog pis på fartkontrollen – så blev politiet ‘pænt sure’

En 23-årig vejlenser var i drillehumør, da han i slutningen af 2020 opdagede en fotovogn.

Det er ikke mange danskere, der er synderligt begejstrede for politiets ATK-vogne. Hvis man møder sådan en, og der pludselig kommer et blink, så bliver det nemlig en dyr fornøjelse. Det skriver Dagens.dk.

En 23-årig mand fra Vejle havde åbenbart dårlige minder med politiets fotovogne, og derfor satte han sig for at drille en af dem, da han opdagede en.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den 16. november 2020 stod politiets fartkontrol nemlig placeret på Prangervej i Fredericia, og det kunne den 23-årige mand altså ikke stå for.

Han gik således hen til det kamera, der stod placeret tæt ved vejen. Derefter løftede han det op og flyttede det væk, så det ikke længere pegede ud mod vejen.

LÆS OGSÅ: MTV pimpede hendes Ford Ka: “Nu hader jeg den!”

På den måde kunne politiet altså ikke måle nogen bilister. Manden er nu sigtet for at flytte på måleudstyret – men også for 18 andre forhold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Blandt andet for at have kørt for hurtigt, kørt i påvirket tilstand, kørt uden kørekort og for at have stjålet to biler. En i Tørring tæt ved Vejle tilbage i oktober 2019 og en i Vejle måneden efter.


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?