MTV pimpede hendes Ford Ka: “Nu hader jeg den!”

En kvinde, som har fået bygget sin Ford Ka om af britisk MTV, hævder, at der nu gror mug i bilen.

Sidste år kunne britisk MTV fortælle, at programmet ‘Pimp My Ride’ vendte tilbage. Det havde ellers ikke været på briternes TV-skærme i 15 år. Og når man først har set Yazzie Johnsons Ford Ka, skulle det program nok været blevet i graven.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her tager de konsekvensen – elbiler forbydes!

I september sidste år kunne seerne på Youtube følge med i, hvordan Wrench Studios forvandlede hendes Ford Ka. Altså til det værre ifølge hende selv. Bilen var i MTV’s varetægt blevet klædt i en matgrå folie og overstrøget med klistermærker.

Sidstnævnte skulle – ifølge MTV og Wrench Studios – få bilen til at minde om én lang sytråd. Og hvor de fleste – dengang ‘Pimp My Ride’ virkelig var in – nok ville have fyldt det lille bagagerum med lyd, fik Yazzie Johnson en symaskine. That’s it!

Reklameblok:Der gror mug i min bil
Og så alligevel ikke. For ifølge Yazzie Johnson er Forden, efter MTV har haft den ‘værksted’, fyldt med mug. Ifølge kvinden skar Wrench Studios nemlig nogle huller i kølerhjelmen på den lille KA, og det har fået vandet til at strømme ind i kabinen.

Brugerne på Tik Tok, hvor Yazzie Johnson har fortalt om ‘oplevelsen’, er da heller ikke imponeret. ‘Den bil kan du lige så godt skrotte’, lyder det blandt andet i kommentarerne.

Selv er Yazzie Johnson skuffet. Hun fik nemlig alt det, hun ikke bad om.

Reklameblok:

– Jeg sagde til dem (Wrench Studios, red.), at jeg ikke ville have en larmende udstødning og en masse tarvelige sticker. Det var præcis, hvad jeg fik!

@yaz.johnsonn

Replying to @Vicc_edser MTV pimped my ride and gave me a mouldy car with no sun visors, this is hell 😀😀 #mtvpimpmyride #pimpmyrideuk #pimpmyridechallenge #mouldycar

♬ original sound – 𖡼𖤣𖥧𖡼𓋼𖤣𖥧𓋼𓍊

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk