Reklame:

Vanvittigt biluheld blev filmet – nu beskyldes Lamborghini-ejer for mord

Det italienske politiet har taget hul på en mordefterforskning, efter en Lamborghini og én Ferrari ramlede sammen med en autocamper.

Italiensk politi undersøger i øjeblikket, om man kan sigte den indiske milliardær Vikas Oberoi for mordet på et ægtepar i en Ferrari

Oberoi sad bag rattet i den Lamborghini Huracan, der kolliderede med en autocamper på øen Sardinien tidligere på måneden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sammenstødet skete efter flere biler havde overhalet den langsommere autocamper, og til sidst gik det altså galt, da en Oberoi trækker ud i en rød Ferrari Portefino.

Det skriver den engelske avis The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Uffes Citroën dumpede til syn på grund af askebægret

I Ferrarien sad et schweizisk ægtepar, der desværre ikke overlevede, at bilen rullede rundt og brød i brand.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Chefanklager hos det italienske politi Giangiacomo Pilia fortæller nu, at man undersøger, om Oberoi kan sigtes for dobbelt mord.

Ægteparret i autocamperen overlevede ulykken. De slap dog ikke uden skader, da sammenstødet også sendte deres køretøj en tur rundt på taget.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?