Annonce:

Vandskadet Ford undgår ophug – doneret til teknisk skole

En vandskadet Ford Mustang kører uden om ophuggeren og direkte videre til en teknisk skole i Michigan, USA.

Besøg vores annoncør:

Det sker desværre med jævne mellemrum, at naturen vinder over biler i sådan en grad, at de må erklæres totalskadet og uegnet til nogensinde at komme tilbage på vejene igen.

Men i stedet for bare at skrotte bilerne, er bilmærker i USA begyndt at købe nogle af bilerne retur for at donere dem til tekniske skoler rundt omkring i landet.

Et af de bilmærker, der allerede er hoppet med på idéen, er Ford. Af samme grund har mekaniker-linjen på Davison Alternative Education High School i Michigan netop fået leveret en Ford Mustang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen, som Ford har frisket en smule op efter en vandskade, skal lære de studerende om teknikken i moderne biler. Bilmærket supplerer med, at man også donerer SUV’er og pickup-modeller til tekniske skoler.

LÆS OGSÅ: Mekanikeren Jenniefer gav drengene i Skjern baghjul til svendeprøven

– Vi har forhandlere over hele landet, der står klar til at tage mod bilerne, tørre og rydde dem i op for at sende bilerne videre til skolerne. Siden september har vi doneret mere end 300 køretøjer på landsplan, siger Fords Mike McLean i en kommentar til Detroit Free Press 

Og det er de ikke alene om. Både Stellantis og General Motors bekræfter ifølge Carscoops, at koncernens mærker sender biler, der ellers ikke er noget håb for på offentlig vej, videre til tekniske skoler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er ikke første gang, at historier om biler, der får et nyt liv på tekniske skoler, dukker op. Eksempelvis lykkedes det for mange år siden en lærer på netop sådan en uddannelsesinstitution at redde en sjælden ‘Opel’ fra skrotning ved at gemme bilen på skolen. Bilen har i øvrigt kun kørt to kilometer. Læs mere om den her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler