Reklame:

Trine røg i fælden: “Politiet stod og ventede med synshal og bøder efter lovligt biltræf”

Bilister kritiserer politiets arbejde efter lovligt biltræf. Noget blandt andre Trine Kromann kalder ‘en heksejagt’.

Politiet sagde det selv. Man var talstærkt til stede under det ellers lovlige ‘brændertræf’, der i torsdags blev afholdt for 25. gang på Flyvestation Karup. Men ordensmagten var lige så meget til stede efter selve træffet.

Det betød blandt andet 335 sigtelser og 8 beslaglagte biler. Noget Trine Kromann, som deltog i træffet, kalder ‘en heksejagt’. Det fortæller hun til TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Mediet skriver, at politiet efter træffet kontrollerede flere hundrede biler på en medbragt mobil synshal. Og det fik bødeblokkene til at gløde rødt den torsdag.

Kritikken praller dog af på Midt- og Vestjyllands Politi.

– Tingene skal være i orden, når man kører på offentlig vej, så der ikke sker ulykker derude. Det gælder også fejl og mangler på køretøjet, fortæller politikommissær Jørgen Christensen til mediet.

LÆS OGSÅ: Tidligere pornostjerne gør comeback i motorsport – får OnlyFans som sponsor

Reklameblok:
Trine Kromann har som sådan heller ikke noget problem med den bøde, hun fik. Men hun mener, at politiets håndtering er skræmmende. Især de unge mennesker bliver væk og vælger i højere grad de ulovlige alternativer, tror hun.

Det får dog ikke Midt- og Vestjyllands Politi til at holde sig væk i fremtiden, understreger politikommissæren. Bilister skal nemlig ikke kunne slippe med at køre til og fra noget i ulovlige biler.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?