Annonce:

Tilbagekalder alle Tesla Cybertruck – motorer kan brænde op

Samtlige 11.688 eksemplarer af Cybertruck, der til dato er bygget, skal retur til Tesla på grund af vinduesviskeren.

Besøg vores annoncør:

Tesla skal skifte dele af karosseriet og motoren til vinduesviskeren. Måske i alle Cybertrucks, der nogensinde er bygget. Det drejer sig om 11.688 biler.

Det viser sig nemlig, at den 157 centimeter lange og øvrige enlige viskerarm kan få alle bilens øvrige motorer til at brænde sammen.

Risikoen opstår, når vinduesviskeren indstilles til at køre i sin kraftigste indstilling. Det skriver amerikanske The Verge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Udover det er der dele af det åbne lad på bilen, der risikerer at brække af. Derfor skal bilerne nu gennemgås, så Tesla kan sikre sig, at disse er limet ordentligt fast.

LÆS OGSÅ: 29 procent af alle elbil-ejere vil tilbage til benzinbilen

Det er i øvrigt ikke første gang, at Tesla tilbagekalder alle eksemplarer af Cybertruck. Tidligere er det sket, fordi nogle ejere fortalte om speederpedaler, der satte sig fast. Atter andre ejere har fortalt om biler, der døde efter en tur i vaskehallen. Læs mere om det her.

Cybertruck-ejerne er desuden blevet overrasket over mængden af flyverust, der kan danne sig på karosseriet af rustfrit stål. Det selvom Tesla faktisk nævner sandsynligheden for, at problemet opstår i bilens manual.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler