Tesla i uhyggelig ulykke – flyvende battericeller startede brand


En Tesla Model 3 er blevet knust i en uhyggelig ulykke i USA. På mirakuløs vis kunne chaufføren gå derfra uden skrammer.

En påvirket bilist slap i sidste uge uskadt fra det, man vist godt kan kalde en vanvidsulykke. På et tidspunkt mister den mandlige chauffør kontrollen over sin Tesla Model 3, der i stedet for at følge vejen rammer to træer, før den bliver knust mod en elmast.

Ifølge politiet på stedet kørte Tesla’en 160 km/t, da chaufføren mistede kontrollen. At der kan være noget om den høje hastighed, vidner billeder, som City of Corvallis Police Department har taget, om.

Battericeller brød i brand
Billederne, som politikredsen har delt på sociale medier, viser tydeligt, hvordan de voldsomme kræfter ved sammestødet har flået godt og grundigt i Tesla’en. Selv battericellerne ligger spredt ud over stedet.Faktisk fløj battericellerne så langt, at nogle af dem knuste vinduerne i to nærliggende ejendomme. Et af stederne endte cellerne i en seng, hvor de efterfølgende brød i brand.

LÆS OGSÅ: Ung gut i AMG snuppet i kontrol – ‘aldrig målt så hurtigt før’

Flere flyvende dele
Men én ulykke kommer som bekendt sjældent alene. Så udover de flyvende battericeller formåede et af Tesla’ens dæk at tage sig en ordentlig flyvetur gennem et vindue på anden sal i en nærliggende boligblok.

Sammenstødet ødelagde lejlighedens vandrør, ødelagde et badeværelse og ‘andre dele’ af lejligheden, skriver det lokale politi om hændelsen.

Ordensmagten oplyser, at man har ryddet grundigt op efter ulykken. Alligevel råder man de lokale til at være ekstra opmærksomme på eventuelle løstliggende battericeller i området. Cellerne kan nemlig frigive farlige dampe og gasarter.

Chaufføren, Dylan Milota, blev efterfølgende kørt på hospitalet for at blive tjekket. Men han er umiddelbart sluppet uden de større skader. Han kan nu se frem til sigtelser for narko- og vanvidskørsel.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i de vilde billeder. Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk