Står til streng straf – bilist ringede selv til politiet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til lørdag var en usædvanlig ærlig bilist skyld i et færdselsuheld i Beder.

Det sker langt fra hver dag, at en bilist selv ringer til politiet og påtager sig skylden for et færdselsuheld. Men det skete alligevel natten til lørdag. Omkring kl.02.30 ringede en spirituspåvirket mand nemlig til Østjyllands Politi, for at fortælle at han var kørt galt.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Politiet advarer bilister: Det koster altså 2.500 kr. i bøde

Det var, sagde bilisten sket på Oddervej ved Damgårds Allé i Beder. Manden var den eneste involveret i uheldet, som skete fordi han kiggede på sin mobil.

Under samtalen fortalte manden desuden åbenhjertigt, at han hverken havde noget kørekort eller var pinligt ædru. Nærmere tværtimod. Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at manden talte helt sandt.

Reklameblok:Her på den – trods situationens alvorlig – ærlige mand anholdt og sigtet for spirituskørsel. Og så det faktum at han kørte rundt uden kørekort. Alene det sidste forhold koster i udgangspunktet 7.200 kr. Hvis det er første gang.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk