Reklame:

Politiet advarer bilister: Det koster altså 2.500 kr. i bøde

Måske har du allerede lagt mærke til, hvordan udsynet ud af forruden forsvinder i dug om morgenen. Og det kan hurtigt blive dyrt, advarer politiet.

Hvis forruden ikke er dækket af sne her i vinterhalvåret, er det måske et tykt lang dug på bilen, du kommer ud til om morgenen i disse dage. Og selvom det kan være fristende at køre afsted, før duggen er helt væk fra dit synsfelt, kan det hurtigt blive en rigtig dum idé.

LÆS OGSÅ: Nyt, hidsigt fartbump er kommet til Danmark – straffen er et fald på 6 centimeter

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sådan lyder advarslen fra anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi på Twitter. Tweetet ledsages af et billede af en godt til dugget forrude. Sådan én der vil udløse en bøde på 2.500 kr.

Det bør en 39-årig mand kunne skrive under på. Han er netop er netop blevet dømt for at køre rundt med præcis den forrude på billedet. Han har dog udbedt sig betænkningstid, i forhold til om han vil anke dommen eller ej.

 


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?