Annonce:

Særlig form for biltræf eksploderer i Danmark

De kan ikke holde sig til én dag om ugen. Eller i weekenden. Der er Cars and Coffee hver dag.

For dem, der ikke lige ved det, så er Cars and Coffee, et type biltræf med rødder i USA. Her mødes folk ofte i weekenden i de tidlige morgentimer i sommerhalvåret for at sparke dæk og drikke kaffe.

Deraf navnet. Men nu har fænomen spredt sig til Danmark. Der findes bl.a. Cars and Coffee-træf i Odense, hvor træffet første gang blev holdt en lørdag i august 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Siden er bilisterne mødtes på lørdage i ulige uger henover sæsonen. Men typen af biltræf har spredt sig til hele landet. Der er også godt besøgte Cars and Coffee-træf i Vejle og Helsingør, ligesom nogle bilimportører har taget træf-typen til sig.

Der er dog ikke, fordi det kun er folk med amerikanerbiler der mødes.

LÆS OGSÅ: Første ejer kørte kun 6.700 kilometer – nu er 36 år gammel Honda solgt for absurd beløb

Alle med en forkærlighed for biler (og kaffe, red.) er velkomne. Den tidligere redaktør for FDM’s blad Motor, Bo Christian Koch, er i et interview med Motor-magasinet ikke i tvivl, om hvorfor særligt Cars and Coffee-træf har fået fart på netop denne sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– For det første: Også jeg ser at møder med de gamle biler – og kaffe – vokser lige nu. Jeg tænker, at det skyldes et opsparet behov for biler og for at mødes efter corona, lyder det.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler