Reklame:

Første ejer kørte kun 6.700 kilometer – nu er 36 år gammel Honda solgt for absurd beløb

Den røde Honda Prelude blev købt ny i 1987 – og aldrig brugt. Næsten da. 

I USA har en rød Honda Prelude fra 1987 netop skiftet hænder. Men det er ikke hvilken som helst Prelude fra 1987. Selvom det ser sådan ud.

Billederne er nemlig ikke bare resultatet af en grundig polering. Bilen ser sådan ud, fordi den i sine 36 år på vejene – det er i øvrigt så meget sagt – ikke er blevet brugt. Næsten ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hondaens første ejer var indtil for nylig også den eneste bag rattet. Og vedkommende havde ikke bruge for at komme ret meget rundt. I hvert fald ikke i den bil.

Det vidner triptælleren om. Bare 6.760 kilometer er der løbet på siden 1987. Om bilen siges det dog, at ejeren lod den stå i en garage hele tiden og ellers plejede og servicerede den nøje.

LÆS OGSÅ: Interessen for elbiler brænder ud – “De fleste bilister vil ikke betale for dem”

Noget der har kunnet betale sig. For bilens næste ejer har netop måttet slippe svimlende 79.000 dollar for den. Det svarer til 534.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er kun 10.000 kr. mindre, end man ( i datids-kroner, red.) ifølge databasen hos Bilmodel.dk skulle betale for en Honda Prelude med V6 herhjemme i 1986.

Den danske pris havde i øvrigt i dag været 1,2 millioner kr. Så dyr en bil har Honda i Danmark slet ikke på programmet i dag.

Meget apropos V6’eren er det ikke sådan én, vi finder mellem forhjulene på denne røde japaner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er den langt mindre og firecylindrede 2-liters benziner med forhjulstræk, 110 hestekræfter og femtrins manuelle gear. Men sikke en tidskapsel.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?