Reklame:

Sådan omregistrerer man lettest en bil

I forbindelse med køb og salg af brugt bil, skal bilen omregistreres, så den nye ejer nu står angivet som ejer. Dette kan man gøre på flere måder, men der er især én løsning, der er lettere end andre; at bruge applikationen Ejerskifte.

Gør man brug af denne app, er det faktisk muligt at klare hele processen med omregistrering af bil på få minutter. Derfor rådes det også til at vælge denne løsning, når man mødes og skal overdrage bilen. Dermed er man sikret, at det hele er i orden.

Skal denne løsning fungere, kræver det dog, at både køber og sælger har en smartphone med denne applikation på. Har de ikke det, er det ikke muligt at bruge denne løsning. I et sådant tilfælde skal man i stedet omregistrere bilen på SKATs hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvorfor bør man omregistrere bilen med Ejerskifte-appen?

Der er flere gode grunde til dette. Først og fremmest giver det en sikkerhed for både køber og sælger, at omregistreringen bliver lavet, mens man står sammen. Dermed er der ikke nogen, der er i tvivl om, hvorvidt der er styr på det hele, hvad angår omregistrering.

Det er dog langt fra den eneste fordel. Det handler nemlig i lige så høj grad om, at det er en uhyre nem måde at gøre det på. Det kræver nemlig blot, at man logger ind med hver sit NemID eller MitID. Når dette er gjort, kan man klare omregistreringen på ingen tid.

Er man ikke særlig teknisk anlagt, skal man ikke være bange for, at det er svært. Hele idéen med appen er, at det skal være så let som muligt. Af denne grund er den udviklet med henblik på at gøre det nemt for både køber og sælger – og derfor er den naturligvis meget brugervenlig.

Hvordan foregår omregistrering med Ejerskifte-appen?

Som der også er givet udtryk for herover, er det let at bruge appen. Ved overdragelse af bilen skal både køber og sælger logge ind med sit NemID eller MitID i appen. Herefter skal man blot følge de anvisninger, der er på skærmen. Man bliver derfor guidet igennem det hele.

Når omregistrering er lavet, får både køber og sælger en kvittering, der bliver gemt i appen. Dette er også en fordel, da det sikrer, at man til hver en tid vil kunne tilgå denne kvittering. Det kan være relevant, hvis der skulle opstå uenigheder ift. f.eks. tidspunktet for omregistreringen.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?