Rockstar: GTA-triologi kommer som remaster allerede i år

Rockstar udsender allerede i 2021 en remaster af triologien GTA III, Vice City og San Andreas

Så skal der stjæles biler, og det der er værre! Altså på helt lovlig vis. Spiludvikleren Rockstar genudgiver nemlig en GTA-triologi i én samlet remaster.

Og det sker allerede i år, bekræfter spildudvikleren. I år er det nemlig 20 år siden, at spilserien Grand Theft Auto – eller bare GTA – så dagens lys. Og det skal fejres med digitalt optimerede udgaver GTA III, Vice City og San Andreas.

Spilserien har da også været en kæmpe succes. Så meget at den femte og seneste udgivelse GTA V smadrede alle salgsrekorder i spilindustrien, da det blev udgivet i september 2013.

Siden da er spillet blevet opdateret og udvidet flere gange. Senest med en ret blæret bil-pakke, der lader dig være din egen tuner. Men vi har altså endnu ikke hørt alt for meget til afløseren. For overhovedet at sige noget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Senest har det været fremme, at i hvert fald noget nyt ‘GTA-relateret‘ har været under udviklingen siden april sidste år. Meget mere er det svært at få at vide.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk