Reklame:

Rasende bilist: “Min spritnye Tesla slår revner”

En Tesla-ejer siger, han har fundet deciderede revner i sin spritnye Model Y. Omvendt mener Tesla, at bilen er sikker nok at køre i.

En Tesla Model Y-ejer er tyet til de sociale medier i håbet om at få Tesla til at lytte. Model Y-ejeren hævder nemlig, at bilen slår revner.

Bilisten er bekymret for, om det nu også er forsvarligt overhovedet at bruge bilen. Men det vil Tesla, siger han, ikke svare på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autoevolution.

Model Y-ejeren Nizar Kamel opdagede de første revner i maj måned, da han egentlig tjekkede sin bil for andre fejl, som øvrige Tesla-ejere klagede over.

LÆS OGSÅ: Medie: Bilmærke har ombestemt sig – vil alligevel ikke kun bygge elbiler

Det var her, Kamel kunne konstatere, at bilen slog revner i underrammen, som i Teslaens tilfælde udgøres af ét stykke aluminium. Mærket kalder processen gigacasting.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Med andre ord kan én lille fejl på samlebåndet betyde, at hele bilens underramme ødelægges.

Problemet er da heller ikke nyt. Da Tesla åbnede sin første europæiske fabrik i Berlin, flød det med flækkede bildele, da mærket forfinede teknikken. Det skriver Carscoops.

Nizar Kamel fortæller, at han ene og alene var måneder om at finde fejlene på bilen, fordi han ikke forventede at finde den slags på en helt ny bil. Nu står han tilbage med en følelse af, at Tesla ikke tager problemet med bilen seriøst.

Reklameblok:


Det eneste, Nizar Kamel hævder at have hørt fra en Tesla-teknikker, er, at bilen er ‘sikker nok’.

Hos Carscoops har man forsøgt at få Tesla til forholde sig til revnerne i Model Y’eren. Men mærket er ikke vendt tilbage på mediets henvendelser.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?