Rapper får AMG GT 4-Door bygget om med G-Klasse-fjæs

Bilen er døbt WILL.I.AMG, og vi kan allerede nu godt sige, at ingen andre end rapperen selv har sådan en Mercedes.


West Coast Customs. Kan du huske dem? Jo,jo – den amerikanske og MTV-kendte bilbygger findes faktisk stadig. Og senest har holdet kastet sig over en AMG GT 4-Door, som efter ombygningen faktisk ikke har fire døre. For sådan vil bilens ejer, rapperen William James Adams Jr., bedre kendt som Will.I.Am, have det.

LÆS OGSÅ: MEDIE: “FERRARI HAR BLACKLISTET JUSTIN BIEBER”

Faktisk så vil han også have, at bilen ligner en G-Klasse. Og det har han fået. Det er ikke første gang, West Coast Customs bygger en bil for rapperens penge. I 2015 fik The Black Eyed Peas-stjeren bygget en DeLorean DMC12 om. Og den var og er om muligt endnu mere vanvittig end Mercedes’en her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Medvirker i dokumentar
Hvor meget rapperen har betalt for ombygningen denne gang, vides ikke. Men vi ved, at der ikke er rørt ved den fire-liters biturbo-V8’er mellem forhjulene. Det betyder, at bilen stadig har 639 hestekræfter og 900 Nm. Officelt går den fra 0 til 100 km/t på 3,2 sek.

Bilen, der også har fået tilnavnet ‘The Flip’, får sin officelle premiere i forbindelse med Formel 1-løbet i Miami i denne weekend. Er man mere nysgerrigt anlagt medvirker både WILL.I.AMG og Will. I.Am i dokumentaren ‘Drive’ der vises første gang senere på måneden til dette års filmfestival i Cannes.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af WILL.I.AMG

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk