Reklame:

Porsche varemærke-registrer Formel 1-ord

Selvom Porsche ikke vil sige meget mere, end at de er en del af Formel 1 fra 2026, er der nu lidt mere nyt.

F1nally. Hvad Porsche skal bruge det til, ved vi ikke. Men vi har – synes vi selv – et godt gæt. Nemlig noget med Formel 1. Uanset hvad så viser dokumenter fra den tyske patent- og varemærkestyrelse, at Porsche nærmer sig motorsportens kongeklasse. Omend det ikke er med alt for meget larm.

Lige nu i hvert fald. Det forlød ellers, at Porsche med bulder og brag ville fortælle omverden om sine Formel 1-planer forud for Østrigs grand prix. Men fordi det trak ud med færdiggørelsen af regelsættet for 2026, trak Porsche – også – deres beslutning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu…. Nu er reglementet på plads. Og det bliver ikke overraskende med en fortsættelse af den V6-motoren på 1,6-liter. Den har stadig turbo, men ingen MGU-H og så skal den kører på syntetisk benzin.

Porsche forventes stadig, at blive en del af Red Bull. Eller også er det omvendt. I hvert fald viser retsdokumenter fra Marocco, at Porsche har købt halvdelen af Formel 1-holdets udviklingsafdeling Red Bull Technologies.

 


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?