Reklame:

Politiet langer ud efter bestemte bilister: Pas nu jer selv!

Politiet løfter nu endnu engang pegefingeren over for den slags bilister, der skaber kiggekø. Mandag var det kedelige fænomen skyld i et sammenstød på Holbækmotorvejen.

Det kan være svært at kigge væk. Men det lige det, man skal gøre, når der er en ulykke på motorvejen.

Kiggekøer er nemlig ikke bare irriterende. De er også farlige i sig selv. Hvilket blev bevist mandag i denne uge, da en kiggekø var skyld i et harmonikasammenstød på  Holbækmotorvejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilisternes opførsel får nu politiet til at løfte pegefingeren.

– Det er desværre ikke første gang, vi oplever, at ét uheld bliver til flere, lyder det i Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport ovenpå uheldet.

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Kevin Magnussen forlænger kontrakt med Formel 1-hold

Faktisk er kiggekø ofte noget, politiet kan konstatere. Overfor Ekstra Bladet erkender Michael Sander, der politikommissær i færdselsafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi, dog også, at fænomen er svært at komme til livs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er simpelthen for interessant for mange bilister ‘lige at kigge’. Det var ifølge døgnrapporten en 31-årige kvinde der var skyld i hamonikasammenstødet.

For sent – måske fordi hun kiggede på en anden ulykke – opdager hun, at trafikken foran hende er bremset op. Derfor brager hun lige ind i en anden 49-årige kvinde. Den 49-årige rammer en 29-årige mands bil.

Og selvom der ikke er meldinger om tilskadekomne har politiet en meget klar opfordring – hold øjnene på vejen og lad være med at filme eventuelle uheld.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?