Annonce:

Nu er der indført fartkontrol på Storebæltsbroen

Det skulle have været aktiveret for længe siden. Men først nu er der sket noget, så bilister kan få fartbøder på Storebæltsbroen.

Bilister kan få fartbøder mange steder i Danmark. Politiet råder både over stationære fotofælder, et rekordstort antal fotovogne og nu også fartfælder på Storebæltsbroen.

Udstyret, der måler gennemsnitshastigheden, skulle egentlig for længst have været indført. Men det er altså først nu, at der er sket noget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Bil Magasinet.

– Baggrunden er, at vi for nylig har indført vindrelaterede trafikrestriktioner, som betyder, at flere køretøjstyper kan passere broen, når det blæser kraftigt.

LÆS OGSÅ: Ulovligt biltræf endte i skuddrama – 30 biler beslaglagt

– De nye trafikrestriktioner trådte i kraft i starten af november 2023, oplyser Sund & Bælts kommunikationschef Lene Gebauer Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Fartkontrollen strækker sig over 16 kilometer fra Knudshoved til betalingsanlægget i Halsskov. Men selvom strækningen er delt i tre zoner, skal bilisterne kun forvente at få én fartbøde.

Fotofælderne er i øvrigt markeret med gult. Det skulle gøre dem mere synlige for bilisterne. Det er første gang, at en kontrol af bilisters gennemsnitshastighed på den måde udløser bøde i Danmark.

Men hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som Sund & Bælt sender billederne af de hurtigkørende bilister til, oplyses det, at man allerede har modtaget 50 sager. Der er i øvrigt planer om at indføre en lignende kontrol i Øresundstunnelen.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler