Nu bliver det 86 procent dyrere at lade elbilen

Foto: Clever PR

Det danske selskab hæver den pris, som elbil-ejerne skal betale for at lade, med næsten det dobbelte. Selskabet giver krigen i Ukraine skylden.

Er man elbilejer og kunde hos Clever, kan man fra 1. juni ‘se frem til’ en markant prisstigning. Clever kalder det et ‘energitillæg’, og det tillæg hæver priserne med 46 til 86 procent afhængig af abonnement-typen.

Og det går ikke uhørt hen. Faktisk er Clevers Facebook-side blevet overhældt med kritik fra vrede kunder som nu skal betale mere. I en video på Facebook forsøger selskabet at retfærdiggøre de voldsomme stigninger.

– Jeg tænker, at tillægget måske kan føles som lidt af en mavepuster i disse tider, hvor priserne på alting stiger, siger Casper Kirketerp-Møller, der er direktør i Clever, i videoen. Clever siger, at prisstigningerne foreløbig gælder i tre måneder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk