Motor Mille optræder til Danmarks største bilshow i Odense

Der bliver fart på, når motor-prinsessen over dem alle indtager scenen til Auto Show Denmark i Odense Congress Center. Børn og barnlige sjæle kan godt begynde at glæde sig til DR-stjernen Motor Mille.

Du kender hende fra DR Ramasjang, hvor hun under navnet Motor Mille giver den gas i programmer som Motor Mille og Børnebanden, Motor Mille på maskintur, Monster Buster og Cirkus Summarum. Nu kan Mille Gori, som er hendes borgerlige navn, opleves live på scenen til Auto Show Denmark i Odense Congress Center.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Motor Mille kommer forbi Odense søndag den 18. august, hvor hun lover at lave et fedt show på den store scene i messecenteret. Mille elsker biler og maskiner, og det vil publikum kunne mærke, når hun fyrer op under Auto Show Denmark.

Børn under 7 år kommer gratis ind til showet og dermed også til Motor Milles optræden, hvis de er i følgeskab med en betalende voksne. Så tag gerne en hel flok af de mindste med, så de kan møde deres heltinde.

Det præcise tidspunkt for Motor Milles optræden søndag den 18. august vil blive offentliggjort på Auto-show.dk i løbet af sommeren.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

HUSK AT KØBE BILLET TIL AUTO SHOW NU – DU SPARER 30% PÅ EN WEEKENDBILLET

Motor Mille til Auto Show i Odense

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk