Annonce:

Medier: Der Michael Schumacher-nyt på vej

Nok har offentligheden ikke set noget til Michael Schumacher i snart 10 år – men nu hævder flere medier, at sjældent indblik i stjernes liv alligevel er på vej.

I de 10 år, der snart er gået, siden Michael Schumacher kom alvorligt til skade under en skiferie i Frankrig, har Schumacher-familien været hermetisk lukket om stjernens tilstand.

Men nu er der alligevel noget på vej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det hævder en række engelske medier blandt andre Daily Mail og The Independent. Medierne skriver, at dokumenteren produceres af den tyske TV-kanal ARD og deles i tre.

Det er dog ikke, fordi Schumi-fans skal forvente nyt om stjernens tilstand i løbet af de sidste ti år.

LÆS OGSÅ: Importøren: “Her er kravene for at blive Ferrari-mekaniker i Danmark”

I stedet fokuserer dokumentaren på Schumachers vej til toppen af Formel 1. Det kan dog ikke udelukkes, at dokumentaren også give et indblik i, hvad der egentlig skete den december-dag i 2013, som sendte Michael Schumacher 250 dage i koma.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Familien har ikke villet sige meget om Michaels tilstand. Dog er en lille smule sluppet ud. Blandt andet siger Schumachers kone Corinna i Netflix-dokumentaren ‘Schumacher’ fra 2021, at ‘Michael er her. Bare på en anden måde’.

Inden den forfærdelige ulykke i Frankrig nåede Schumacher at vinde Formel 1-mesterskabet hele 7 gange. Det har ingen anden racerkører gjort bedre. Hverken før eller siden.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler