Medie: Kevin Magnussen har fået ny makker

Foto: Aston Martin

Beskeden blev givet under Brasiliens grand prix. Når det sidste på Formel 1-kalenderen for 2022 er kørt, er Mick Schumacher arbejdsløs.

Hvis der er nogle skår tilbage mellem Nico Hulkenberg og Kevin Magnussen efter deres sammenstød i 2017, er det nu, de skal klinkes. For efter alt at dømme præsenterer Haas i morgen – tirsdag – at man har skrevet kontrakt med Hulkenberg. Det skriver Motorsport.com.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Hvor længe Hulken og K-Mag i så fald skal dele garage, vil mediet ikke give et bud på. Hovedpersonen selv ville tidligere på sæsonen heller ikke forholde sig til fremtiden. Men det kan meget vel være, fordi der slet ikke var kontakt mellem Haas og ham på det tidspunkt.

– For at være helt ærlig så ved jeg det ikke (hvad jeg skal fremover, red.). Jeg forbliver reservekører for Aston Martin, fortalte Hulkenberg til mediet dengang.

Haas’ betyder dermed et farvel til Mick Schumacher, som fik to sæsoner i Formel 1. Helt ude er han dog ikke. Det rygtes nemlig, at han har sagt ja til den Nico Hulkenberg har nu. Bare hos Mercedes. Altså fordi Daniel Ricciardo er vendt på en tallerken og har sagt ja tak til reserve-rollen hos sin tidligere arbejdsgiver Red Bull.

Reklameblok:Schumacher skulle efter sigende være faldet i unåde hos Haas, fordi han ikke udvikler sig hurtigt nok og er for dyr i drift, da han har smadret mange biler. Endelig har Haas angiveligt fået nok af Schumacher-lejerens meget negative omtale af holdet. Især onklen Ralf Schumacher har flere gange sagt sin uforbeholdne mening om holdet.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk