Reklame:

Max Verstappen truer igen med at forlade Formel 1

Den unge hollandske verdensmester har endnu engang understreget, at han kan finde på at smutte fra Formel 1.

Han har vundet det hele. Og det endda to gange. Men det er ikke sikkert, at Max Verstappen bliver i Formel 1. I hvert fald ikke meget længere.

Heller ikke selvom den hurtige hollænder har kontrakt med Red Bull til 2028. Verstappen har nemlig endnu engang valgt lufte sine frustrationer med sporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det er især de nye sprint og sprint shootout-formater, der falder ham for brystet. Noget han understregede over for pressen i forbindelse med den netop overståede grand prix-weekend i Aserbaijan hovedstad Baku.

– Hvis vi fortsætter med at udvide kalenderen og hele weekenden er så lang, vil du på et tidspunkt spørge dig selv, om det er det værd.

– Jeg elsker racerløb. Jeg elsker at vinde. Jeg ved, at med vores løn burde vi have et godt liv, men er det virkelig et godt liv? Jeg tænker, at du på et tidspunkt når et punkt i din karriere, hvor du ønsker at prøve andre ting.”

– Jeg ved, at jeg har en kontrakt til udgangen af 2028, og så får vi at se. Men jeg føler, at hvis det på et tidspunkt bliver for meget, så er det tid til at prøve noget andet, siger han til The Mirror.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?