Reklame:

Lewis Hamiltons første vinder-Mercedes søger ny ejer

W04 var Mercedes’ bare fjerde Formel 1-bil, efter mærket vendte tilbage til Formel 1. Bilen, der gav Lewis Hamilton sin første Mercedes-sejr, kan nu blive din.

Det blev kun til én sejr for Mercedes i 2013-udgaven af Formel 1-mesterskabet. Og den gik til Lewis Hamilton under Ungarns grand prix.

Holdet måtte nøjes med en 5. plads i konstruktørmesterskabet det år. Men her ti år senere kan du nu få fingerne i bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den senere syvdobbelte verdensmesters skal nemlig ikke bruge W04’eren længere. Og det skal Mercedes åbenbart heller ikke.

Derfor skal bilen nu på auktion. Det sker i Las Vegas til november. Helt præcist fredag 17. november. Auktionhuset RM Sotheby’s forventer, at den 2,4-liters V8-motoriseret Mercer skal koste et sted mellem 10 og 15 millioner dollar, når hammeren falder.

LÆS OGSÅ: Nyt forbud rammer bilister: 599 har allerede fået store bøder

For at sætte det lidt i perspektiv svarer det til, at du skal overbevise banken, om at et lån på mellem 70 og 105 millioner danske kroner er en god idé.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og så er det selvfølgelig slet ikke udelukket, at prisen overstiger vurderingen. Sagt med andre ord – den bil er ikke for os dødelige med månedslønninger.

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?