Trafikken lammet – det regnede med penge


Tiktok-brugere filmede den selv, mens de løb rundt efter pengesedler på en motorvej i den amerikanske by Carlsbad i USA, hvor en dørene på en pengetransport var sprunget op.

Make it rain.. og regnede gjorde det.

På en motorvej i den amerikanske by Carlsbad stod trafikken i lørdags bomstille. Men ikke på grund af et trafikuheld. I sted fór bilister rundt midt ude på vejen for at samle pengesedler op.

Kort forinden var dørene til en pengetransport nemlig sprunget op. Som konsekvens føg det med dollarsedler i luften. Og nogle bilister kunne altså ikke stå for fristelsen. Heller ikke selvom det er dybt kriminelt at snuppe penge på den måde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
To personer anholdt på stedet
Da politiet nåede frem til stedet, blev to personer, der var godt i gang med at samle dollarsedler sammen, anholdt. De havde i øvrigt slås sig selv ud af den bil, de var ankommet i.

Det skriver  Daily Star.

Influenceren Demi Bagby filmede de vilde scener, der udspillede sig lørdag morgen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det er vildt det her. Jeg har aldrig set noget lignende. Nogen har tabt penge på motorvejen. Hele San Diego er lukket ned, fortalte hun i en video til sine mere end 2,6 millioner følgere.

Dumme nok til at filme sig selv
Politiet bekræfter, at folk gik og samlede penge op på motorvejen. At der findes så meget videomateriale om hændelsen allerede, gør dog kun politiets opsporingsarbejde lettere.

– Det ligger mange videoer af det på nettet allerede, og vi vil forfølge alle spor, vi har, siger en talsmand fra det lokale politi.

Præcist hvor mange penge, der fløj ud af pengetransporten, er uklart. Politiet efterforsker stadig sagen. Men flere lokale medier skriver, at nogle bilister har haft samvittighedskvaler og leveret ‘de gratis’ penge tilbage.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af DEMI BAGBY (@demibagby)

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk