Reklame:

Kom til Auto Show og bliv klogere på trackday-oplevelsen over dem alle

Hvis du ikke har haft fornøjelsen af at tæmme den legendariske Nürburgring, så er dit liv stadig ufuldendt. Sørg for at komme forbi Auto Show og få en snak med eksperterne hos EVN Ring Rentals, som er eksperter i at udleje biler til intens trackday-action på den ikoniske bane.

Der er noget helt magisk ved området omkring Nürburgring, også kendt som Det Grønne Helvede. Den legendariske bane strækker sig syd for Køln ved byen Nürburg og er imponerende 20,8 km lang.

Her har du mulighed for at give den fuld pedal, enten bag rattet af din egen bil eller ved at leje et køretøj specifikt til formålet. Vi anbefaler klart leje-muligheden, da de fleste danske gadebiler simpelthen ikke er klar på de mange krævende kilometer på den lang bane.

Gør i stedet brug af EVN Ring Rentals – et firma der specialiserer sig i trackdaybiler, og som er placeret lige ved siden af banen. Det særlige ved EVN er, at virksomheden ejes af en dansker ved navn Frank Thind. Han er hjernen bag det professionelle koncept, hvor der altid står flere forskellige biler klar til udlejning – alle optimeret til at levere den ultimative oplevelse på Nürburgring.

Auto Show 2023 er din chance for at møde Frank og opleve nogle af de fantastiske biler, han medbringer til Danmarks største bilmesse, som finder sted i Odense Congress Center i midten af august. Så kom forbi og få en snak om, hvordan du kan få den bedste oplevelse på den både sjove og meget krævende bane.

Hos EVN Ring Rentals kan du leje en bred vifte af biler, herunder:

  • BMW M2 Competition Clubsport
  • BMW M3 Clubsport
  • Porsche 911 Carrera S
  • Renault Megane RS Trophy
  • Seat Leon Cupra 300 Performance
  • VW Golf GTI
  • Og meget mere!

Besøg EVN-standen i hal A på Auto Show 2023 den 19.-20. august 2023. Og få yderligere information på deres hjemmeside: www.evn-ringrentals.com

EVN Ring Rentals til Auto Show bilmessen


Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?