Reklame:

Kevin Magnussen om virkelig dårligt nyt for Haas : “Det er nedtur”

Kevin Magnussen lykkedes godt nok med at finde mere fart i Qatar. Men det var bare ikke nok til point – og det er virkelig dårligt nyt for Haas.

En alternativ strategi fra Haas’ side under søndagens løb i Qatar gav ikke pote. Heller ikke point-mæssigt.

Og det kan koste Formel 1’s eneste amerikanske hold dyrt. De pointløse kilometer i Haas-raceren betød nemlig, at holdet er faldet ned bag Alfa Romeo i den samlede konstruktørstilling.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Når vi til det sidste løb på 2023-kalenderen, og Haas stadig ligger 9. ud af 10 hold, er millioner af dollar i præmiepenge tabt på gulvet for mandskabet.

Haas og Magnussen kan dog håbe, at de opgraderinger, som man sætter på racerne i forbindelse med løbet på Circuit of The Americas senere på måneden, giver mening og frem for alt point.

LÆS OGSÅ: Uffes Citroën dumpede til syn på grund af askebægret

– Jeg synes egentlig, at fra hvor jeg sad, så det okay ud. I hvert fald i forhold til min egen weekend hidtil fandt jeg noget i løbet og kom op i gear.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Det er jeg glad nok for, men vi tabte placering i konstruktørmesterskabet, hvilket er nedtur. Men der er et par løb endnu til at kæmpe tilbage, lød det fra den 31-årige Formel 1-dansker til TV3 Sport efter løbet i Qatar.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?