Reklame:

Hund blitzet bag rattet – blæste afsted med 10 km/t over det tilladte

Kan man grine af en fartbøde? Måske som Skoda-ejer. I hvert fald har en bilist i Slovakiet fået en af de mere spøjse fartbøder.

At hunde sidder ‘bag rattet’ sker faktisk oftere, end man lige skulle tro. Flere gange har vi her på Boosted kunnet fortælle om fotofælder, der har blitzet de firebende typer.

Sidste år kunne en Twitter-bruger eksempelvis godt se det sjove i, at hans hund havde fået en fartbøde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu er det sket igen. Altså bare for en anden hund og denne gang bag rattet af en Skoda Kamiq med slovakiske nummerplader.

Ifølge politiet i Slovakiet forklarer Skoda-ejeren – en 31-årig mand – at hans hund helt uventet sprang op i skødet på ham. Altså på helt samme tidspunkt som Skoda’en passerede fotovognen.

LÆS OGSÅ: Sker 1. januar 2024 – regeringen strammer kontrollen med disse bilister

Det fortæller Slovakiets politi i et opslag på Facebook. Ordensmagten er dog ikke uden humor, og mellem linjerne fornemmer ordensmagten tydeligt det sjove i situationen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiets opfordring er dog klar.

Pas bedre på din hund. Selv et lille dyr kan bringe dit liv og helbred i fare, når du kører bil, lyder det fra ordensmagten.

Hvad bøden lyder på, fremgår dog ikke af politiets skriverier. Men at fartbøder kan være grumme, kan de fleste bilister skrive under på. Et godt eksempel herhjemme fra er en 18-årig mand, der mødte politiet med 194 km/t. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?