Reklame:

Her holder Nissan Skylines for 70 millioner kr. bare og venter

Den sidste Nissan Skyline GT-R nogensinde er ved blive gammel nok til at være lovlig i USA. Og det kan mærkes i Japan.

Vi har før skrevet om verdens største Nissan Skyline-kirkegård. Her er alle de stumper, et JDM-hjerte begærer.

Men der er stadig hele biler tilbage. Også i Japan. Men nu, hvor den sidste Skyline GT-R-model er ved at være gammel nok, til at den er lovlig i USA, forsvinder mange af dem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Amerikanerne er nemlig helt tosset med R34’eren. Men på grund af amerikanske import-regler skal de vente 25 år, før bilen er lovlig.

Når der så alligevel kører R34’ere rundt i USA, skyldes det smuthuller i import-reglerne. Så som showbiler der gerne må importeres, før de fylder 25 år.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Danskerne kører langsommere end nogensinde før

Men nu er det altså ved at være nu. Faktisk er bilen så populær, at der er skrevet flere bøger om den. Og nu er endnu en klar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Cult of GT-R: A True Story of Crime, Obsession and the World’s Most Coveted Car fortæller hele historien om bilen. Og vidste du, at amerikanerne er så pjattet med bilen, at flere af dem – der har råd – har købt deres biler i forvejen?

Det er derfor lagerhaller som dem i Japan eksisterer. Her står bilerne bare og venter. Venter på at det bliver lovligt for deres amerikanske ejere at tage dem med ‘hjem’ til USA.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?