VIDEO: Han tjener 750.000 kr. om måneden på at køre lastbil

Mikael Sant er bare 19 år gammel. Alligevel ruller pengene ind på kontoen. Den unge virksomheds-ejer og lastbilchauffør knokler dog også for det.


Mikael Sant er bare 19 år gammel. Alligevel er han ikke som den slags er flest. Han kører eksempelvis allerede lastbil, og det endda i et firma hvor pengene ruller ind. På en god måned tjener Mikael Sant allerede 100.000 dollars. I dansk mønt svarer det til godt 750.000 kr.

Den første million i dollars er allerede hentet ind. Men Mikael Sant vil mere end bare være dollarmillionær. Den unge amerikaner har en drøm, om at flåden af lastbiler når 10.000 styk. Den første bil kostede ham i øvrigt 32.000 dollars.

Men forretningen har også sine omkostninger. Ikke bare skal Mikael Sant hele tiden – og selv – opsøge kunderne. Han skal også jonglere 5 biler og en TikTok-profil med millioner af visninger allerede.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det hele bare et år inde i karrieren som administrerende direktør. I klippet herunder fortæller Mikael Sant sin historie til Youtube-kanalen UpFlip.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk