Grillen over dem alle: Ny BMW 7-serie

Ny BMW 7-serie

BMW har netop præsenteret en faceliftet 7-serie, der byder på masser af opdateringer og en MASSIV kølergrill.

Det startede med X7, der ‘imponerede’ alt og alle med sine enorme nyrer i størrelse XXXL. Nu er tiden så kommet til 7-serien, der netop er præsenteret i en faceliftet udgave. Her er grillen – eller nyrerne, som det hedder på BMW’sk – også vokset. Faktisk hele 40 procent i forhold til forgængeren. Det giver en 50 mm højere grill end før, og med smallere forlygter giver det et endnu mere ekstremt grill-look.

Derudover har BMW 7-serie fået et smart bakke-system, der selv kan parkere bilen baglæns, hvis der er meget lidt plads. Systemet vil registrere de sidst kørte 50 meter, og på den måde kan bilen selv køre baglæns på sikker vis.

Reklameblok:Ny BMW 7-serie

Park Assistant Professional kan tilvælges, og her har du ikke længere problemet med mange andre delvist selvkørende systemer, som ikke kan bruges i f.eks. rundkørsler, hvor bilen vil forsøge at holde den fastsatte hastighed – der så vil være alt for høj. Det har BMW forsøgt at løse ved at kombinere systemet med data fra navigationen, så bilen altid ved, hvor hastigheden skal være lavere. Ret smart.

Smart er det også, at en assistent kan hjælpe føreren ved træthed, så der spilles frisk-fyr-agtigt musik, ændres på belysningen og justeres på varmen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

7-serien kan leveres i to længder. Som standard er den 512 cm lang, og den lange variant er 526 cm. Det er 2,2 cm længere end før.

Bilen lander i Danmark til april.

Mere BMW her

Ny BMW 7-serie Ny BMW 7-serie Ny BMW 7-serie

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk