Gør din hverdag nemmere – forældre udgaven!

Vi kender det alle samen. Hverdagen ræser derudad og man føler ikke man har noget overskud. Specielt ikke hvis man har børn. Der er så mange ting man skal nå, samtidigt med at man også skal være tilgængelige for sine børn. Derfor giver vi nogle tips til, hvordan du kan gøre din hverdag med børn nemmere og derfor få mere overskud til dig selv og dine børn.

Hold styr på dine børns ting

Hvis man har flere end et barn, så ved man, at der er mange ting at holde styr på. Specielt hvis man har to drenge i samme alder, eller to piger i samme alder. Det kan være meget svært at kende forskel på alt det tøj som begge har. Så derfor kan man gøre sig selv en tjeneste og lave et system i børnenes tøj.

Dette kan man gøre ved for eksempel at bruge navnelapper. Det kan man bruge i børnenes tøj og for eksempel også madkasserne. Navnelapper fra Ikast Etiket er altså en god mulighed for at holde styr på tøjet.

Derudover kan man lave forskellige systemer derhjemme, såsom kasser eller hylder, hvor man kan placere de forskellige ting. Som for eksempel legetøj. Børnene har typisk masser af legetøj, og for at det ikke ligger og flyder rundt omkring, er det smart med forskellige kasser til at opbevare det i. Så hav forskellige systemer til de forskellige ting, dette vil gøre tingene nemmere for dig.

Onlineshopping er din nye bedste ven

Der er mange forskellige ting man kan gøre, for at skabe sig mere overskud i hverdagen. En af de ting er online shopping. Internettet har gjort mange ting mulige, og i takt med efterspørgslen er udbuddet af ting man kan købe sig til på internettet eksploderet. Der er masser af muligheder for at gøre sin hverdag nemmere.

Nogle af de ting er for eksempel at kunne shoppe børnetøj på online sider. Dette gør det meget nemmere, end hvis man skal have ungerne med ud og kigge på en masse forskelligt tøj. Derudover kan du anvende dig af services som for eksempel Nemlig.com.

Her kan du bestille alle de dagligvarer du skal bruge, og de bliver derefter leveret til din dør. Så du slipper også for at skulle ud at bruge tid og energi på at handle alting ind. Benyt dig af de mange muligheder der er på internettet og din hverdag bliver meget nemmere.

Fritidsaktiviteter til dine børn

Fritidsaktiviteter til dine børn er en god idé. Det vil give dig lidt alene tid til at nå nogle ting, og måske også give dig og din partner lidt stilhed mens ungerne er væk. Derudover giver det børnene noget at lave og chancen for at møde nye venner.

Fritidsaktiviteten kunne for eksempel være svømning. I dette tilfælde kan du købe nogle fede neopren badebukser til dit barn, så er de helt oppe at køre over, at de skal til svømning. Så kan du få fred i halvanden time og få klaret nogle ting. Derudover er det en kæmpe fordel for dine børn at have fritidsaktiviteter.

Dette er både med til at socialisere dem og lære dem disciplin og teamspirit. På den måde bliver din hverdag også nemmere, da du får en lille pause samtidig med at dine børn udvikler sig.

Hold system i tingene

Hvis man er en større familie, kan det hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på alle de forskellige skemaer der er. Du har en masse ting du skal nå. Du har arbejde, aftale med kollega om kaffe, du skal hente de bukser der blev syet op, og så videre.

Din partner har lige så mange ting at skulle nå og aftaler der skal holdes. Børnene har forskellige skoleskemaer og forskellige ting som kræver at forældrene deltager. Dette er der et simpelt men effektivt svar på. Opslagstavler. Opslagstavlerne kan være en kæmpe hjælp til at koordinere alles skemaer og dette vil resultere i mindre stress i din hverdag.


Reklame: